هروقت می خواستم برا بلاگ بیان قالب کدنویسی کنم و زمانی که ادیتور رو باز میکردم و شروع به کدنویسی ! اتفاقی می افتاد یا کار پیش می اومد یا میرفتم سرگرمی! دیروزم که میخاستم این کارو انجام بدهم میبینم یهو یه اعلان بالا " تاسک بار" میاد از برنامه تلگرام  ؛ شما یه پیام جدید از فلانی دارید! منم تو یه ثانیه باز میکنم ؛ بله خدا از این روزای خوب قسمت همه بکنه! یه پروژه بهم پیشنهاد شده! منم که جز کارهای شرکت آلما وب کاری نداشتم و تازه دوره آموزشی خدمتم برگشته بودم گفتم شکر خدا!قبول کردم و الان همزمان فتوشاپ و ادیتورم ( ویرایشگر متن) آماده دریافت دستور از بنده هستن! امیدوارم بلاگ جون ناراحت نشه! یه قالب خیلی خوب و کاربردی هم براش اوکی میکنم دوستان ازش استفاده کنن و لذت ببرن. چون میخاهم قالب یه قالب حرفه ای باشه زمان بر هست و گرنه ایجاد قالب های بی روح و تو خالی که کاری نداره! 

ادامه مطلب

بررسی منو سایت در قالب بلاگ بیان و قالب رزبلاگ

نحوه ی ارسال مطلب برای قالب فیلم و سریال

تغییر استایل پنل مدیریت بلاگ بیان

قالب ,یه ,کدنویسی ,بلاگ ,باز ,تو ,قالب کدنویسی ,برا بلاگ ,یه قالب ,هستن امیدوارم ,امیدوارم بلاگ

مشخصات

تبلیغات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

film6 مجله جراحی زیبایی بینی تولیدی پیراهن مردانه لورنزو & پارادایس ۱۷ شهریور مشهد کاربرد فناوری kawaii sekai چالش های زیست محیطی SinGuLariTy مصالح ساختمانی وب سایت های مفید بهترین شرکت طراحی سایت در تهران